15 C
Sarajevo
28.03.2024

U Zagrebu zabilježeno 500 intervencija, šteta na 154 vozila

Zapovjednik JVP Zagreb Siniša Jembri je kazao da su vatrogasci noćas imali oko 80 hitnih intervencija, a da je njihov ukupni broj drugog dana dosegnuo brojku od rekordnih 500.

Tijekom intervencije jučer je ozlijeđen vatrogasac DVD-a Šestine dok je motornom pilom uklanjao srušene grane stabala. Pritom je zadobio prijelom kosti, kazao je Jambrih. Napomenuo je da je vatrogascima najveći problem kanalizirati veliki broj dojava koje im pristižu.

Od posljedica nevremena ozlijeđene još dvije osobe

- OGLAS -

Iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ) u utorak su priopćili da je u posljednja 24 sata zbog nevremena zabilježena šteta na 154 osobna vozila i jedan motocikl, više  krovova i objekata, te da su lakše ozlijeđene dvije osobe. 

-U Svetom Ivanu Zelini uslijed jakog vjetra reklama je pala na 55-godišnjakinju koja je tom prilikom lakše ozlijeđena, dok je u Bolničkoj cesti na području Susedgrada grana pala na 65-godišnjakinju koja je također lakše ozlijeđena – stoji u priopćenju PUZ-a.  

Policija je ranije izvijestila da su zbog urušenja i pada štandova na Trgu bana Jelačića i na Črnomercu u nedjelju ozlijeđene dvije žene, od kojih je jedna dobila teže ozlijede, prenosi Hina.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA