Auto
Aston Martin predstavlja dva modela u špijunskom 007 izdanju Jubilarni 25. film iz serijala o James Bondu u kina dolazi u novembru, a nešto kasnije na ceste će stići i specijalni Aston Martinovi modeli.
# Aston Martin

Jubilarni 25. film iz serijala o James Bondu u kina dolazi u novembru, a nešto kasnije na ceste će stići i specijalni Aston Martinovi modeli.

Kao što je dobro poznato, Aston Martin i James Bond su nerazdvojni, a počevši od DB5 svi filmski Astoni ušli su u legendu. U Astonu su sada odlučili napraviti jednu promjenu i predstaviti svoje standardne modele u 007 izdanju.

Aston Martin / 

Tako su u 007 postavu ušla dva modela, Vantage i DBS Superleggera, a oba modela su dostupna za narudžbu. Sretnici koji ih odaberu na isporuku će morati pričekati do početka iduće godine.

Aston Martin / 

Vantage 007 Edition je inspiriran modelom V8, koji se pojavio u filmu iz 1987. godine Dah smrti (The Living Daylights). Izvana se distancira posebnim detaljima i specijalnom nijansom sive boje, dok je interijer presvučen crnom kožom. Uz automobil se dobivaju i dva posebna dodatka, nosač za skije i skije inspirirane filmom, te frekvencija od 96,6 Mhz ugravirana u sjenila, a koju je Bond koristio tijekom bijega. Cijena je 161.000 funti.

Aston Martin / 

DBS Superleggera je limitirana na svega 25 primjeraka. I ovaj model dobiva unikatnu sivu nijansu, detalje u karbonu te 21-inčne naplatke. Ispod poklopca je 5.2 V12 sa 715 KS i 900 Nm. Cijena je 279.025 funti.

Aston Martin / 
 
Aston Martin / 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.