Auto
Auto-moto svijet oplakuje mladog vozača: Nakon stravične nesreće preminuo dvadesetdvogodišnji motociklista Brojni proslavljeni motociklisti na društvenim mrežama odaju počast Victoru Steemanu čija je smrt potresla svijet sporta.
#

Tužne vijesti pogodile su svijet motociklizma jer je u 22. godini preminuo nizozemski vozač Victor Steeman nakon što je zadobio kobne povrede za vikend.

Steeman je doživio tešku nesreću tokom utrke Svjetskog prvenstva FIM Supersport 300 u portugalskom Algarveu. Preminuo je sinoć od povreda koje je zadobio nakon što se dva dana borio za život. Tužne vijesti potvrđene su jutros na zvaničnoj stranici World Superbike šampionata.

Brojni proslavljeni motociklisti na društvenim mrežama odaju počast Victoru Steemanu čija je smrt potresla svijet sporta.

Steeman je učestvovao u udesu s drugim vozačima tokom utrke u Algarveu. Ostali učesnici udesa, na svu sreću, prošli su bez težih posljedica.

Ova vijest dolazi manje od sedam dana nakon što je britanski vozač Chrissy Rouse preminuo nakon nesreće u Donington Parku.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.