12.7 C
Sarajevo
28.03.2024

Prema ova 3 suptilna znaka uvijek ćete znati prepoznati da se ON zaljubljuje…

Neizražena ljubav uvijek nađe put do površine! Ako upoznajete novog ‘frajera’, vjerojatno se nadate da postoje neosporni znakovi po kojima ćete znati da se muškarac zaljubljuje u vas..

Recimo da znate kako se osjećate i želite znati kako se i on osjeća. Ne želite trošiti svoje vrijeme ili riskirati ako vas dvoje niste na istoj ‘valnoj duljini’. Dakle, tražite znakove, a neki su doista očiti. On je simpatičan prema tebi. Održava kontakt očima. Provodi vrijeme s tobom. Možda ti čak i izravno govori da mu se sviđaš. Međutim, postoji i druga strana zaljubljivanja koja se ne izražava uvijek, zbog prevelikog straha od gubitka. Ali zapamti ovo! Emocija snažna poput ljubavi, uvijek će pronaći način da se izrazi. Uvijek će naći izlaz. Dakle, ako se pitate: ‘Voli li me?’ postoje načini kako se ljubav počinje pokazivati u vezi, stoga obratite pažnju.

Evo 3 znaka po kojima ćete znati da li se muškarac zaljubljuje u vas:

- OGLAS -

1. Opčinjen je vašom jedinstvenosti.
Ovo je dio faze medenog mjeseca. Kemijske reakcije izazvane u našem umu koje nam omogućuju da odbacimo prosudbu i vidimo samo najbolje u svom partneru. Sve nam se sviđa na partneru – njihove mane, čak i hrkanje zvuči poput simfonije. Kad se muškarac zaljubi u vas, bezuvjetno prihvaća sve vaše mane. Čak i stvari u koje ste možda nesigurni? Da, njemu se čine fascinantnim. Potiče vas da prihvatite sebe i aktivno se pokušava spojiti s vama. To može učiniti zauzimajući se za vaše interese ili hobije, može vas gledati na određeni način i započinje vas vidjeti na načine na koje možda nikad niste vidjeli sebe.

2. Pokazuje emocionalnu ranjivost
Među znakovima da se zaljubljuje u tebe je i emocionalna ranjivost. Za muškarce to i nije baš sjajno iskustvo – priziva ranjivost, osjećaj koji muškarci ne vole pokazivati.To se često može vidjeti dok provodite vrijeme zajedno, može pokazati paranoičnost, ljubomoru i slične osjećaje. Takve znakove ne pokazuju svi, ali mnogi da, češće je kod muškaraca sa nižim samopouzdanjem.

3. Razvija se dublja povezanost
Naravno, ljubav uključuje i dublju povezanost. To se često očituje u njegovim pokušajima da vas uključi intenzivnije u svoj život poput upoznavanja sa prijateljima, da vas predstavi obitelji. Možda vas želi uključiti u svoje hobije ili aktivnosti koje strastveno obožava. Možda će vas odvesti na bejzbol utakmicuJ Muškarci integriraju žene u svoj život kad vide potencijal dugoročne veze.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA