Auto
Fantastična prerada BMW motora koja dolazi iz Rusije BMW R nineT Scrambler pokretan 110 KS snažnim motorom, je unikatni motor koji je trebao biti predstavljen na “Motovesna Motorcycle Showu”, ali kako je otkazan, premijera se preselila na društvene mreže.
# Agencija

BMW R nineT Scrambler pokretan 110 KS snažnim motorom, je unikatni motor koji je trebao biti predstavljen na “Motovesna Motorcycle Showu”, ali kako je otkazan, premijera se preselila na društvene mreže.

Fascinantnu preradu potpisuje "Zillers Garage", a radi se o unikatu koji će vrlo vjerovatno izazvati veliki interes i izvan granica Rusije.

Osim mat sive boje, najveću pažnju privlači dio iznad ručica volana. Stealth oblikovanje krasi gornji dio, na kojem se nalaze brojne tipke, ali i digitalni pokazivač.

Naravno, prerada tu ne staje pa vrijedi reći kako je ovjes modifikovan kako bi motor ležao tek koji milimetar iznad podloge. Naravno, ovjes se može regulisati pritiskom na tipku. Spisak novena završava sa ugradnjom izduvnog Sistema I novih svjetala.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.