3.8 C
Sarajevo
19.04.2024

Vučić: Neću nikome dozvoliti da sruši vojnu industriju Srbije

Oni koji su pokretali afere, činili su to sa samo jednim ciljem – da razore namjensku industriju Srbije, ali nikome spolja, ni bilo kome iznutra, neću dozvoliti da sruši vojnu industriju Srbije, poručio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, poslije obilaska multimedijalne izložbe “Srbija 2019 – godina infrastrukture: Ništa više nije daleko”.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o pisanju njemačkog Špigla o podršci države navodnoj korupciji u vojnoj industriji, Vučić je rekao da je “umiješanost države onolika koliko smo pomagali svakoj fabrici namjenske industrije”.

“I tek ćemo pomagati, planiramo da dodatno oživimo našu namensku industriju. Posle svih udara koji su postojali i na fabriku u Lučanima, i na fabriku u Valjevu, kao da bi neko želeo da nam zatvori sve fabrike, da ne proizvodimo oružje”, ocijenio je Vučić i dodao:

- OGLAS -

“Ovo samo govorim zato što su tu veliki interesi u pitanju i naravno da mnoge zemlje žele da sruše vojnu industriju Srbije. Ja ni bilo kome spolja, ni bilo kome iznutra, neću dozvoliti da sruši vojnu industriju Srbije. Neću dozvoliti zato što u njoj radi 11.000 ljudi, zato što je to temelj napretka naše armije, zato što je to temelj opstanka naše zemlje”, poručio je Vučić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA