Auto
Fiat lansirao modele koji nude zaštitu od virusa, a koštaju kao javni prijevoz U Fiatu predstavljaju svoje hibride opremljene naprednim sustavom filtriranja zraka.
# Fiat

U Fiatu predstavljaju svoje hibride opremljene naprednim sustavom filtriranja zraka.

Svijet se polako vraća u rutinu koja je daleko od one prije pandemije, ali je ipak koliko toliko normalna. Tko zna, možda će se u budućnosti više pričati o higijeni, a manje o veličini. Da budemo precizniji, način filtracije zraka u kabini bi mogao postati zanimljiviji od veličine ekrana.

Fiat / 

Fiat je za to spreman pa sada nudi D-Fence sustav na pojedinim modelima, i to hibridnim izvedbama Pande i 500-ice. Poznata je i cijena koja je u slučaju Pande 9820 eura, a 500 je nepunu tisuću skuplji. Za tu protuvrijednost kupac dobiva automobil opremljen novim visokoučinkovitim sustavom filtracije zraka te UV lampom za dezinfekciju površina u automobilu.

Vratimo li se na hibridnu tehnologiju, znajte da je u pitanju koncept blagog hibrida koji čini 1.0 FireFly trocilindrični benzinac od 71 KS, Li-Ion baterija i remenski pogonjen starter-generator. Potonji je pod naponom od 12V te doprinosi s tek 3,6 kW. Tijekom krstarenja konstantnom brzinom benzinski motor se gasi, a u Fiatu kažu kako je emisija CO2 manja do 30%.

I sad ono najbolje. Fiat je ove modele ponudio kroz jedinstven sustav financiranja po cijeni od 4 eura/dan, što ga stavlja na razinu usluge javnog prijevoza.

 

Fiat / 

(Index.hr)

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.