Auto
Još jedna nagrada za dizajn: Ducati Diavel 1260 S je najljepši motocikl Ducati Diavel 1260 nastavlja svoj pobjednički niz na međunarodnim natječajima za dizajn. Nakon europske Red Dot nagrade, dobio je američku Good Design nagradu…

Ducati Diavel 1260 nastavlja svoj pobjednički niz na međunarodnim natječajima za dizajn. Nakon europske Red Dot nagrade, dobio je američku Good Design nagradu…

Dizajn i čista osobnost oduvijek su bili bitan dio svakog Ducati motocikla, a osvajanje međunarodnih nagrada dokazuje koliko je tvrtka posvećena tim aspektima. Model Diavel 1260 S se već dokazao kao neosporna ikona stila kad je lani osvojio prestižnu europsku nagradu za dizajn Red Dot Award, a sad je još jedna nagrada stigla s druge strane Atlantika.

Ducati Diavel 1260 S je u Sjedinjenim Državama dobio nagradu Good Design, koju dodjeljuju Chicago Athenaeum – Muzej za arhitekturu i dizajn i Europski centar za arhitekturu, umjetnost, dizajn i urbane studije. Nagrada se dodjeljuje još od 1950. godine.

Aktualni Diavel 1260 je druga generacija ovog nevjerojatnog motocikla kroz koji se i dalje provlači duh originala iz 2010. godine. Fenomenalan dizajn skriva motor Testrastretta DVT 1262 sa 159 KS.

U novu modelsku godinu Diavel ulazi s dvije nove sheme boja u ponudi – Dark Stealth (potpuno crni model) i Ducati Red (kombinacija bijele i crvene).

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.