Auto
Nema automobila kao što je Krugger FD! Izrađen je ručno, a krase ga 760 KS i klasični W12 bi-turbo motor Ovo je automobil koji podsjeća na zlatne godine automobilskih utrkivanja 30-ih godina prošlog stoljeća, na koji su dodane moderne performanseVjerojatno ste barem jednom u životu pomislili kako biste voljeli imati automobil izrađen prema vašim željama
#

Vjerojatno ste barem jednom u životu pomislili kako biste voljeli imati automobil izrađen prema vašim željama. Čini se da danas to više nije nemoguće, barem tako pokazuje primjer Frédérica Bertranda, belgijskog umjetnika i proizvođača custom made motocikala i automobila.

  
Frédéric Bertrand, koji također nosi nadimak Fred Krugger, izradio je ovaj unikatni automobil na zahtjev dvojice belgijskih automobilskih entuzijasta iz Liègea; Françoisa Fornierija (Mithra / Nethys) i Andréa Duponta (koji je zaradio bogatstvo u tekstilnoj industriji). Ime ovog doista posebnog automobila je Krugger FD. Rađen je ručno, dio po dio i bez ikakve računalne podrške dvije i pol godine, a sam model Krugger FD (F za Fornieri, D za Dupont) inspiriran je automobilima iz 30-ih godina dvadesetog stoljeća. Točnije automobilima pod nazivom streamline, a isto tako treba reći da je riječ o automobilu sa samo jednim sjedalom.
 

Umjetnik Fred Krugger već je 2015. godine ručno izradio automobil u tom stilu pod nazivom Krugger Rebellion.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.