Auto
Novi Hyundai i30 kreće u proizvodnju Osvježeni kompakt je tržišno najznačajniji Hyundaijev model na europskom tržištu, a od 2008. godine, kad je startala proizvodnja u Češkoj, na tržište je uspješno plasirano preko milion primjeraka
# Hyundai

Dobre vijesti iz Hyundaija.

Hyundai je objavio kako će 25. maja pokrenuti proizvodnju modela i30 u češkoj tvornici u Nošovicama. Osvježeni kompakt je tržišno najznačajniji Hyundaijev model na europskom tržištu, a od 2008. godine, kad je startala proizvodnja u Češkoj, na tržište je uspješno plasirano preko milion primjeraka.

Hyundai / 


Prvi Hyundai s prefiksom "i" u obnovljenom izdanju donosi brojne novosti. I dalje se nude tri karoserijske izvedbe (Hatchback, Fastback i Wagon), a ponuda je obnovljena u domeni motora. Novost je implementacija sustava 48V, i to već na ulaznom 1.0 T-GDI motoru sa 120 KS. Dalje slijede 1.5 T-GDI benzinac s cilindrom više, ali i 160 KS, te 1.6 dizelaš sa 136 KS. U svim kombinacijama opcijski je sedam-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom.


Sportska N-Line razina se nudi i na karavanu, dok je zaslon infotainmenta narastao u dijagonali na 10,25 inča. Tu su i 7-inčni digitalni kokpit te standardne opcije povezivanja (Android Auto i Apple CarPlay) i bežičnog punjenja.

Hyundai / 


Cijene i vrijeme dolaska na pojedina tržišta bit će naknadno objavljeni.

 (index.hr)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.