Auto
Ovo je najzločestiji karavan: Audi RS4 ima preko 500 KS i jako je ljut Ovo je karavan za odlikaše.
# YouTube

Ovo je karavan za odlikaše.

Iako ispod poklopca već neko vrijeme nije V10, pa ni V8 motor, Audijevi karavani s RS oznakom itekako su opaki. Posebno kada ih dodatno sredi ABT Sportsline.

Jedan takav primjerak dopao je Auditography, a to je jamstvo savršenog spoja brutalnog automobila i prelijepog krajolika. Autori videa zaputili su se u njemački Fussen, i to u Audiju RS4.

U ovom slučaju 2.9 V6 biturbo smješten ispod poklopca daje 530 KS i 680 Nm, što je fini skok od standardne ponude. A to znači doista puno, vjerojatno potpuno novi doživljaj za upravljačem. Vjerovali ili ne, ovaj nominalno obiteljski karavan ima stotku za 3,55 sekundi, a neće posustati sve do 300 km/h. Podsjetimo, standardni RS4, ako se može zvati standardnim, ima 100 km/h za 4,1 sekundi, a smije do 250 km/h.

Ono po čemu se ovaj RS4 dodatno ističe je dizajn. Agresivno skrojena osnova sada je dodatno začinjena crnim finišem sa samo jednim kontrastnim detaljem – crveno obojenim čeljustima kočnica. Renomirani tuner se odlučio za naplatke od 21 inča, a usudio se dirati i ispuh. Umjesto ovalnih završetaka izbor je pao na četverostruke topove.

Video: 

Video traje nešto manje od pet minuta, a mi vam savjetujemo da ga pogledate. Ako ste jedan od onih koji pate na Audi, onda već znate da je Auditography obavezno štivo. Uostalom, ovo je vjerojatno zadnji čistokrvni benzinac u RS4 ponudi. Iduća generacija bit će hibridna.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.