Auto
Akcija: Uz svaki nov automobil dobiju se Biblija, puška i zastava Sve do 31. maja u američkoj saveznoj državi Alabami, odnosno u salonu automobila Chatom Ford, svaki kupac na poklon je mogao dobiti neizostavne predmete svakoga južnjačkog Amerikanca
#

Autokuća Chatom Ford na svojoj Facebook stranici objavila je posebnu akciju za sve kupce kod njhi kupiti automobil. Objava je naslovljena parolom 'God, glory and freedom', odnosno u prijevodu 'Bog, slava i sloboda'. Savezna država Alabama sam je jug SAD-a, koji je poznat po brojnim Amerikancima koji nemaju baš najliberalniji pogled na svijet, a u žargonu engleskoga jezika pogrdno ih se naziva 'redneckovima'.

 - Akcija: Uz svaki nov automobil dobiju se Biblija, puška i zastava (VIDEO)

U ovome slučaju posebne prodajne akcije Chatom Ford uz kupljeni automobil daruje primjerak Biblije, šačmaricu (12-gauge) i američku zastavu. Ipak, u toj autokući tvrde kako se kupcima ne daje oružje, već kupon koji mogu iskoristiti u bilo kojoj trgovini oružjem u državi. Također, tvrde kako je cijela akcija osmišljena radi proslave Dana nezavisnosti SAD-a.

  

 

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.