Auto
Ford Mustang: Kultno superjunaštvo Kada je ovaj Ford Mustang pretrpio nepopravljivu štetu u unutrašnjosti vozila, izgledalo je kao da je to kraj njegovog puta. Ali, italijanski karikaturista i ilustrator Fabrizio De Tommaso imao je drugačiju ideju.
#

Barem izvana, De Tomass, pomislio je, Mustang bi mogao postati umjetničko djelo. Tako je dobio novi život, nazvan FightTheDarkness, oslikan je bojama u spreju u grafiterskom stilu te otkriven je na međunarodnoj strip konvenciji Lucca Comics and Games u Italiji.

Talijanski Ford, koji je ideju predložio De Tomassu, sada traži novi dom za ovaj jedinstveni automobil gdje bi bio trajno izložen.

“Odmah sam pomislio na bljesak svjetla koji otkriva automobil i eksplozijom iz poklopca motora pokazuje čistu energiju. Ovaj automobil može u svakom od nas pobuditi osjećaj superjunaka”,  kaže strip crtač Fabrizio De Tommaso, najpoznatiji po stripu o junaku i istražitelju paranormalnog Dylanu Dogu.

Ford je nedavno proizveo 10 milioniti Mustang te proslavio 50. godišnjicu kultnog filma Ford Mustang Bullitt uz istoimenu posebnu verziju kultnog automobila.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.