Auto
Ipak je želio previše: Vozaču Jeepa Gladiatora na jednoj od najzahtjevnijih terenskih staza ispao točak Komentatori kažu da je vozač trebao pustiti gas, vratiti se i pokušati ponovno, čim se našao u problemu.
#

Moab je dom nekih od najzahtjevnijih terenskih staza u Americi, a jednan od najvećih testova za 4×4 je Devil’s Hot Tub. Kao što naziv implicira, Devil’s Hot Tub je staza u obliku kade u stjenovitom krajoliku u kojoj ljubitelji off-roada isprobavaju svoje vještine i mogućnosti svojih terenaca.

To je težak test i za najbolja terenska auta , a nedavno se pokazalo da je bio pretežak za jedan modificirani Jeep Gladiator Rubicon. Video, koji je nedavno podijeljen na Instagramu, prikazuje vlasnika plavog Gladiatora Rubicona kako pokušava ubrzati na usponu. Ali ubrzo, sposobni džip  počinje poskakivati gore-dolje dok pokušava uhvatiti podlogu.

Komentatori kažu da je vozač trebao pustiti gas, vratiti se i pokušati ponovno, čim se našao u problemu. Umjesto toga, proveo je nekoliko dodatnih sekundi na gasu i ubrzo je prednji točak na vozačevoj strani skliznuo s osovine i potpuno se otkinuo dok je Jeep klizio natrag.

Stručnjaci za off-road primjećuju da se vozačeva odluka da ugradi nove velike nove i gume na Gladiator bez da je ojačao osovine, pokazala velikom manom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.