Auto
Jedan od najboljih sportskih automobila slavi 20. rođendan Ako ste jedan od onih koji vole i znaju uživati u angažiranoj vožnji bez limita, ovaj auto vam nije potrebno posebno predstavljati.
# Lotus

Ako ste jedan od onih koji vole i znaju uživati u angažiranoj vožnji bez limita, ovaj auto vam nije potrebno posebno predstavljati.

Lotus i njegov Exige uspješno egzistiraju puna dva desetljeća uveseljavajući sve one koji na cesti žive Chapmanovo geslo kojim se veliča minimalizam, posebno kad je masa u pitanju. Slavljenička izvedba nosi ime Exige Sport 410 20th Anniversary, a već vizualno jasno pokazuje poveznicu s prvom serijom modela.

Lotus / 

Za sve one kojima Lotus nije u fokusu tu su i oznake slavljeničke izvedbe, kao i originalne nijanse boja s početka milenija. Ni iznutra nema puno toga novog. Alkanatara je obaveza, a kokpit u najboljem duhu Lotusa. Čak je i standardna oprema bogatija, pa tako alu naplatci, multimedija i tempomat dolaze bez nadoplate. Pritom računajte da ponuda kreće od 79.900 funti, a na sve valja dodati opcije poput karbonskih detalja ili ispuha od titana.

I ono bitno. Ispod poklopca je 3.5 V6 sa 416 KS i 420 nm, a to znači sprint do 96 km/h u 3,3 sekundi i 280 km/h maksimalca.

Lotus / 

(Index.hr)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.