Auto
Nevjerojatno, ova Rolls Royce igračka košta čak 35.000 eura Za model Cullinana dugačak 66 centimetara Rolls Royce traži 35.000 eura. Ovdje nije riječ o običnoj igrački već o precizno izrađenom modelu koji se

Rolls Royce je na tržištu ponudio model svojeg SUV-a Cullinana u omjeru jedan naprema osam. S cijenom od oko 35.000 eura ovaj model će biti skuplji od većine pravih automobila koji se nude na tržištu.

Rolls Royce tvrdi da je ovo najpreciznije i najdetaljnije napravljen model automobila ikada. Sastoji se više od 1000 dijelova, a njegova izrada traje 450 sati, što je otprilike polovica vremena koje je potrebno za izradu pravog Cullinana.

Iako cijena nije potvrđena proširile su se prilično vjerodostojne informacije da će ovaj Rolls Royce stajati oko 35 tisuća eura, no cijena bi dodatno trebala ovisiti o individualizaciji. Naime, kupci mogu birati između čak 40.000 različitih boja te raznih materijala i boja u unutrašnjosti, kao u pravom automobilu.

Rolls Royce / 

Posebno impresivna je unutrašnjost ovog auta. Razina detalja je nevjerojatna, tu su umetci od pravog drva, osvijetljeni pragovi, sjedala presvučena kožom... Model ima i prava svjetla, sva vrata mogu se otvoriti, prtljažnik čak i električno, sve putem daljinskog upravljača. Motor je savršena kopija pravog agregata, jedino što ne radi. Mali Cullinan dolazi u kombinaciji s izložbenom ostakljenom kutijom.

Rolls Royce / 

Cijena od 35.000 eura vrlo je visoka, ali ovaj model nije niti približno najskuplji na svijetu. Naime, Bugatti Veyron u omjeru 1:18 izrađen od sedam kilograma zlata, srebra, platine i dijamanata. Veyron Diamond Edition je izrađen u samo tri primjeraka i stoji 2,4 milijuna eura - više nego što je koštao pravi Veyron.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.