Auto
Novi Porsche je neprijatelj downsizinga. Upoznajte moćni Cayenne GTS Sukladno najavama Porsche je otkrio novu izvedbu Cayennea.
# Porsche

Sukladno najavama Porsche je otkrio novu izvedbu Cayennea. 

Najveća novost tiče se motora, a vrijedit će za obje karoserijske izvedbe modela. Umjesto dosadašnjeg 3.6 V6 motora, sada je ispod poklopca 4.0 V8, također s twin-turbo tehnologijom. Razvija 460 KS i 620 Nm, što je plus od 20 KS i 20 Nm u odnosu na prethodnika. 

Porscheov crossover sada 100 km/h ima za 4,5 sekundi, dok je maksimalna brzina postavljena na 270 km/h.

 

Porsche / 

GTS izvedba dobiva sportsko podvozje koje omogućuje bolju voznu dinamiku, a i podnica je 20 mm bliža podlozi. Standardna oprema uključuje PASM sustav nadzora ovjesa, kao i Porsche Torque Vectoring Plus. Na popisu opcija ostaju dodaci poput trokomornog zračnog ovjesa, zakretnih stražnjih kotača i sl.

Standardno moćnije kočnice imaju diskove promjera 390 mm sprijeda te 358 mm straga. Naravno, kompozitne kočnice su opcijski dostupne. 

Porsche / 

Uz ušminkani eksterijer, kupca očekuje sportski uređena kabina presvučena alkantarom uz detalje izrađene od aluminija. Znak raspoznavanja je GTS logo postavljen na uočljivim pozicijama. 

Porsche Cayenne GTS egzistira na visokoj nozi promjera 21 inča, a prikladna je i cijena. Start je u Njemačkoj na 114.087 eura, odnosno 118.490 eura za coupe izvedbu.

 (Index.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.