12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Zdravstveno stanje djevojčice iz Paga jutros je stabilno

Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja je sinoć zbog teških ozljeda iz Zadra prevezena u KBC Zagreb, jutros je stabilno, doznaje se u četvrtak u bolnici.

“Ona je i dalje na aparatima za disanje i u teškom stanju, ali smo zadovoljni jer u protekla 24 sata nije došlo do pogoršanja”, rekao je za Hinu voditelj Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu dr. Milivoj Novak.

Sedmogodišnju djevojčicu zajedno s još dvije sestre i bratom otac je u četvrtak ujutro bacio s prvog kata obiteljske kuće u Pagu, a ona je zadobila najteže ozljede.

- OGLAS -

 Njezin otac Josip Rođak (54) nalazi se u pritvoru u Policijskoj upravi u Zadru, kamo je kasno sinoć dovezen iz policijske postaje u Pagu uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju, a oko podne će biti ispitan u Državnom odvjetništvu.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru Duško Berović potvrdio je Hini da je jutros zaprimljena kaznena prijava PU zadarske. 

“Pedesetčetverogodišnji muškarac nalazi se u pritvorskoj jedinici, ispitan je u policiji, a poslije 12 sati bit će saslušan u Županijskom državnom odvjetništvu. Sudac istrage do kraja radnog vremena donijet će odluku o istražnom zatvoru,” rekao je Berović.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA