Auto
Optička iluzija postala hit: Koje brojeve vidite na fotografiji? Hipnotizirajuća fotografija prikazuje krug koji u sebi sadrži kondenzirajuće crne vrtloge... Koje vi brojeve vidite?
#

Optička iluzija objavljena na Twitteru izazvala je raspravu među korisnicima te mreže oko brojeva koje vide unutar kruga.

Hipnotizirajuća fotografija prikazuje krug koji u sebi sadrži kondenzirajuće crne vrtloge, ali raspravu u komentarima izazvalo je ono što se nalazi unutar kruga, tj. koji broj "leži" unutar kruga.

"Vidite li broj? Ako da, koji broj?", upitao je korisnik Twittera uz fotografiju, a njegova objava pokupila je preko hiljadu lajkova i 5240 odgovora.

Korisnici su imali raznorazne odgovore.

"Ja vidim 15283", "Ovo je vrlo zanimljivo. 81089", "Samo 45283 vide moje stare oči. Postoji li neki trik?", "Ako trebate pomoć, pomičite sliku gore-dolje malo, ali brzo", "3452839, ali mi se sada vrti u glavi", samo su neki od odgovora.

"Što duže gledaš - to više vidiš. U sjeni je i život, zato ne dopusti da budeš zaslijepljen svjetlom", napisao je jedan korisnik.  

Koje vi brojeve vidite? 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.