Auto
Ovaj Porsche može biti vaš za samo 10 dolara, ali postoji kvaka Porsche 911 iz 1968. godine je za mnoge od nas automobil snova, pa čak i u ovakvom izdanju. 

 

Posebno ako do njega možemo doći za cijenu jednog prosječnog ručka. Porsche 911 se doista nudi, a stvari će postati nekim još poželjnije kad kažemo da se radi preradi koju potpisuje Zelectric. Da, umjesto serijskog motora ugrađen je unaprijeđeni električni pogon, i to onaj Tesle Model S P85 s preko 500 KS. 

Podaci o masi i nadasve rasporedu masa su nepoznati, ali vrlo vjerojatno je da ovaj Porsche pruža jedinstven osjećaj u vožnji. Recimo i kako je zadržana originalna zelena boja, a punjač je skriven iza registarske pločice. Zato je interijer temeljito prerađen, a automobil je dobio brojne moderne tehnologije, pa i solarne panele na krovu.

A sada i koja riječ o cijeni. Automobil je ponudio Petersen automobilski muzej i to u obliku dobrotvorne tombole. Početni ulog je 10 USD, a pobjednik dobiva auto i džeparac od 20.000 USD. Zvuči jako dobro. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.