Auto
Porsche proizvede samo dva ista sportska automobila godišnje Koliko je individualizacija automobila prilikom kupnje otišla daleko najbolje opisuje podatak da Porsche svake godine proizveden svega dva ista sportska automobila
#

Obzirom na činjenicu da se Porsche 911 i Porsche 718 zajedno godišnje proizvedu u nakladi od čak 25.000 primjeraka logično bi bilo zaključiti da svake godine kupcima budu isporučeni deseci, pa možda čak i stotine istih primjeraka. Međutim, to ipak nije tako.

Mogućnosti individualizacije su uistinu goleme. Porsche 911 i Porsche 718 Boxster/Cayman proizvode se u 39 različitih varijanti, a kad se tome pridodaju razni paketi opreme pa buje karoserije i interijera, dizajn naplataka te sve stavke s popisa dodatne opreme postaje jasno zašto se službeno prodaju svega dva ista primjerka godišnje. Međutim, to upravi ne smeta. Čak dapače, gotovo iz mjeseca u mjeseci u ponudu stižu nove Verzije.

Posljednja u nizu su Porsche Boxster Spyder i Porsche Cayman GT4 s visokoturažnim atmosferskim 4-litrenim benzincem koji razvija 415 KS i 420 Nm, a nudi se vozačkim entuzijastima pa dolazi isključivo u kombinaciji s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem i stražnjim pogonom.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.