Ekonomija
"Bingo" ovu godinu završava otvorenjem još jednog modernog hipermarketa "Bingo" je povodom otvorenja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom
#

U petak, 3. decembra, kompanija "Bingo" otvorila je preuređenu trgovinu u Bijeljini. Radi se o objektu u ulici Stefana Dečanskog, koji je "Bingo" preuzeo od slovenačkog lanca "Tuš" još 2015. godine. U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekt u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u susjednom objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

„'Bingo' je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u ulici Cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali 'Interex' i tada smo preuzeli 24 objekta te smo 2015. godine rebrendirali objekte u ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući 'Emporium' u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i 7 objekata slovenačkog lanca 'Tuš', od kojih se jedan također nalazi u ulici Stefana Dečanskog, što je rezultiralo time da imamo dva objekta na istoj adresi. U prostoru nekadašnjeg 'Interexa' smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekt. Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće te odjel delikatesa“, rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe marketinga.

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila. Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV-aparata, mobitela, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

"Bingo" je povodom otvorenja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom. Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9000 uposlenih u grupaciji.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.