Ekonomija
Dostupne Early Bird kotizacije za 11. Brending konferenciju Michael Corcoran, čovjek u pozadini uspjeha kompanije "Ryanaira" na Tik Toku, dolazi na Brending konferenciju.
#

Brending konferencija dolazi 2. 6. 2023. godine  i pitanje nije “to be or not to be“, pitanje je „now or never“, jer imate još pet kratkih dana da obezbijedite svoje Early Bird kotizacije.

Zašto biste požurili i kupili ih baš sad? 

Jednostavno zato što imate priliku dobiti ulaznicu za najveći brending event u regionu po promotivnim cijenama, koji će, kao i do sada, okupiti vrhunske svjetske predavače iz oblasti brendinga, marketinga i komunikacija. Naravno, na konferenciji obećavamo i odgovor na pitanje šta je ”Brand New Game” i kako preživjeti u svijetu promjena koje se dešavaju iz dana u dan.

Treba vam razlog više?

OK. Kako vam se čini da čujete tajnu uspjeha Ryanaira na Tik Toku i to iz prve ruke, od čovjeka koji vodi njihove društvene mreže. Sa više od 1,9 miliona pretplatnika, Ryanair je pravi primjer brenda koji na brz i efikasan način savladava potpuno nove oblike komunikacije, na potpuno novoj društvenoj mreži. Susret sa Michaelom je prillika da otkrijete kako se jedan brend uspio izboriti za pažnju ciljnih grupa, u masi izuzetno zabavnih tik tokova koje kreiraju ljudi koji su nam bliski i sa kojima se možemo poistovjetiti. 

Vaše Early Bird kotizacije vas čekaju do 8. 5. na www.branding.ba, a za redovnu dozu inspiracije, posjetite naše društvene mreže, jer ubrzo otkrivamo i ostale svjetske eksperte, koji će vam dati odgovor na pitanje šta je “Brand New Game” u oblasti brendinga, marketinga i komunikacija. 

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.