Ekonomija
Etihad pokriva troškove liječenja ako se putnici zaraze Covidom-19 Aviokompanija sa sjedištem u Abu Dabiju, Etihad Airways u ponedjeljak je saopćila da će pokriti troškove liječenja i karantene za putnike u slučaju da se zaraze Covidom-19 na nekom od njihovih letova.
# Fena

Aviokompanija sa sjedištem u Abu Dabiju, Etihad Airways u ponedjeljak je saopćila da će pokriti troškove liječenja i karantene za putnike u slučaju da se zaraze Covidom-19 na nekom od njihovih letova.

Aviokompanije širom svijeta pokušavaju pronaći načine da stimuliraju potražnju koja je pogođena pandemijom, a očekuje se da će im trebati više godina da se oporave, prenio je Reuters.

Troškove liječenja do 150.000 eura i troškove karantene do 100 eura dnevno tokom perioda od 14 dana pokrit će Etihad za svoje putnike koji se zaraze virusom u roku od 31 dana od prvog putovanja.

Osiguranje protiv Covida-19 uključeno je u cijenu avionskih karata za putovanja do kraja godine, i važi diljem svijeta, a nudi se u partnerstvu sa osiguravajućom kućom AXA.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.