Ekonomija
HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN sa Mirjanom Mikulec u Mostaru Inovacije, trendovi, ideje, savjeti i vrhunski proizvodi – sve na jednom mjestu.
#

Događaj HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN namijenjen stručnjacima, profesionalcima i zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera održat će se 13. 5. 2023. godine u Mostaru u "Queen dvorani" u Hotelu "Mepas".

Prvi put u BiH imat ćete priliku prisustvovati ovakvom jedinstvenom konceptu događaja. Pored zanimljivih i edukativnih predavanja vrhunskih stručnjaka s područja regije koji će u Mostaru govoriti o idejama, savjetima i inovacijama, očekuju vas i izložbeni štandovi sponzora koji će predstaviti sve što vam je potrebno za uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora…

Pored Mirjane Mikulec, koja je jedna od vodećih dizajnera enterijera u Hrvatskoj, ali i šire, govorit će i arhitektice Jelena Barać i Mersiha Karić, enterijer-dizajner Leo Hodžić, mr. sc. hortikulture Sanja Zubac-Golijanin, kao i influenseri. Detaljnije o predavačima pogledajte na linku:  https://homemostar.festivalsfera.com/.

Inovacije, trendovi, ideje, savjeti i vrhunski proizvodi – sve na jednom mjestu.

Ulaz na sajamski dio je besplatan, prijave su obavezne, a sve dodatne informacije putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/casopishome

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.