Ekonomija
Još niste probali domaće "Classy" supe? Na tržištu su već pola godine! "Classy" supa premium kvalitete!

Na policama marketa YimoR i MEGA Diskont, ali i maloprodajnih objekata drugih trgovačkih kuća, možete pronaći Classy supe premium kvalitete.

Supa Classy pravljena je po jedinstvenoj recepturi i od pažljivo biranih domaćih sastojaka. U ponudi su trenutno tri osnovna okusa: goveđa, kokošija i povrtna. Sudeći po videosnimku iz proizvodnog pogona u Domaljevcu, radi se o kvalitetno sušenom povrću, pažljivo biranim začinima, tjestenini sa jajima, te visokom stepenu higijene u procesu proizvodnje. Ali ni tu ne staju. Iz YimoRa za jesen najavljuju još novih okusa!

Tehnolozi naglašavaju da je kompanija YimoR uložila značajna sredstva u proizvodnju Classy supa. Istovremeno ulaže u razvoj i plasman drugih domaćih proizvoda linije Classy po vlastitim receptima.

Nakon što su pod logotipom ove robne marke na tržištu već osvojili povjerenje kupaca mlijeka i mliječnih proizvoda, konzervirane hrane, grickalica i slatkiša, iz YimoRa su najavili da će domaće, ali i ino tržište imati priliku probati njihov Magic Ice sladoled u nekoliko različitih pakovanja. Ovog ljeta su okončali izgradnju tvornice. U završnoj je fazi i testiranje opreme, koju su označili kao važnu višemilionsku investiciju koja će osigurati, ne samo novi proizvod nego i nova radna mjesta.

Domaća kompanija YimoR iz Domaljevca građanima je prepoznatljiva kroz markete YimoR i MEGA Diskont širom BiH. Imaju pedeset marketa i stalno šire mrežu. Do jeseni očekuju otvaranje dva nova objekta u Vogošći i Tuzli. 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.