10 C
Sarajevo
23.04.2024

Borenović: Obezbjediti Gradišci snažniji razvoj

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je večeras da je Gradski odbor stranke u Gradišci stabilan, sa ozbiljnim, mudrim i energičnim ljudima, koji građanima mogu da ponude dobre ideje i programe.

“Ova izborna godina je veoma značajna i za Gradišku koja, kao grad na granici sa EU, ima veliki potencijal za razvoj i investicije. Od nas se očekuje da utičemo na odluku ko će biti kandidat za gradonačelnika koji će okupiti stranke opozicionog bloka, odnijeti izbornu pobjedu i obezbijediti Gradišci snažniji razvoj”, istakao je Borenović u Gradišci, gdje je prisustvovao izbornom saboru Gradskog odbora.

On je naglasio da je u trenutnim turbulentnim vremenima za političke stranke PDP ostao stabilan u Gradišci, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, te da je partija koja želi da u demokratskoj proceduri pruži novim i mladim ljudima prostor za političko djelovanje.

- OGLAS -

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Gradiška Milan Švraka rekao je da je PDP opoziciona partija u Gradišci i Republici Srpskoj koja na lokalnim izborima može građanima da ponudi dobra rješenja za probleme u funkcionisanju lokalne zajednice.

Švraka je istakao da je PDP ostao kompaktan u Gradišci i da vjeruje da podrška građana neće izostati, dodajući da su još prošle godine najavili da će ova partija imati kandidata za gradonačelnika, koji će okupiti opozicione stranke i moći da obezbijedi izbornu pobjedu.

Na 6. Izbornom saboru, koji je održan i Kulturnom centru u Gradišci, birani su članovi Gradskog odbora PDP-a Gradiška, koji će naknadno birati novog predsjednika odbora.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA