1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Memić: Teško mi je govoriti je li mogao Dženan da preživi, ali su čudne okolnosti kako je došao do bolnice

Trojica su bila na licu mjesta

Rekao je da on ne sumnjiči Budnju, već da je Tužilaštvo to činilo. 

– Zašto je snimak nestao? Nije normalno da nestane snimak baš za taj period. Je li ti ikad porodica Memić rekla javno da je to uradio neko od tvoje porodice? Nije, nikad. Zašto ste slali Vladu Adamovića da ja demantujem u medijima da to nije Muamer uradio – kazao je Memić. 

- OGLAS -

Senad Hadžifejzović je podsjetio da Nedžad Latić na svom portalu objavio da “čitava čaršija zna da je sin Budnje, Muamer učestovao u ubistvu”.

– Ja nikad nisam izgovorio imena ubica niti ću izgovoriti. Imaju trojica, ja ih znam, zna ih Ifet, državno Tužilaštvo radi, uskoro će se objelodaniti. Trojica su bila na licu mjesta, ubica i dva saučesnika. Dva svjedoka su saslušana, u Tužilaštvu se pojavio novi svjedok koji zna imena ubica. Znam i ja, ne bi radio ovo da ne znam. Trojica su bila na licu mjesta – istakao je Memić.

Muriz Memić je ponovio još jednom da Alisa Mutap nema amneziju.

– Dva tima vještaka su dokazala da nema amneziju, nije je ni imala. Vidjet ćete ovih dana šta će se izdešavati i ko je Alisi rekao da ima amneziju i ko je tu istu noć došao gore na Koševo, sve će se saznati uskoro. Došla je od kuće jedna doktorica vrlo važna. 

Nedavno sam poručio Sebiji Izetbegović i Enri Suljić da će se voditi posebna istraga kako je Dženan umro na Koševu. Poručujem im to. Bit će to šok. Teško mi je govoriti je li mogao Dženan da preživi, ali su čudne okolnosti kako je došao do bolnice – kazao je Memić.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA