Ekonomija
Kompanija By Guzel Construction & Real Estate Kompanija BY GUZEL CONSTRUCTION & REAL ESTATE osnovana je 2001. godine u Turskoj.

Danas je to jedna od najstarijih, najiskusnijih i najcijenjenih građevinskih kompanija u Alanji sa velikim brojem izgrađenih stambenih i poslovnih objekata.

Tim kompanije broji više od 120 zaposlenih, a među njima su stanovnici Turske, Amerike, Rusije, ali i Bosne i Hercegovine. Zaposleni eksperti posjeduju bogato iskustvo i znanje na ovom tržištu, stoga su u mogućnosti da Vam pruže najbolje opcije za ulaganje, te Vam stoje na raspolaganju za pomoć pri odabiru, kupovini i daljem upravljanju Vašom nekretninom.

BY GUZEL se može pohvaliti kompetnim spektrom usluga vezanim za nekretnine. Tim iskusnih ljudi Vam stoji na raspolaganju za konsultacije o objektima i površinama, ali i za demonstraciju već postojećih nekretnina. Osim toga, na raspolaganju Vam je:

· organizacija transfera od/do aerodroma, pomoć pri kupovini avio karata

· podrška procesu transakcije kupovine i prodaje

· nabavka namještaja i kućanskih aparata

· pomoć u plaćanju godišnjeg poreza na imovinu

· pomoć u dobijanju boravišne dozvole i otvaranju bankovnih računa

· upravljanje imovinom - izdavanje u zakup, plaćanje komunalnih računa, izdavanje finansijskih izvještaja o rezultatima upravljanja

· savjetovanje o oporezivanju preprodaje i lizinga

· osiguranje vaše imovine

· organizacija čišćenja Vaših stanova

BY GUZEL misija je predstaviti turski način života svijetu vlastitim znanjem i iskustvom, te pružiti svim klijentima najbolje i najsigurnije ulaganje u budućnost.

  / 

BY GUZEL BALKAN

By Guzel Balkan je kampanja koja je osnovana početkom 2022. godine. Najveći razlozi tome bili su visoka potražnja i proširenje tržišta na zemlje Zapadne Evrope i Balkana. Na inicijativu menadžera prodaje za balkansko tržište, kompanija By Guzel je u maju mjesecu ove godine održala svoj prvi seminar za nekretnine u Sarajevu. Glavni cilj seminara bio je približavanje kompanije klijentima, ali i njihovo upoznavanje sa načinom života u Turskoj te svim razlozima i benefitima za ulaganje u Alanji.

"Nakon prvog uspješnog seminara, čast nam je da Vas pozovemo na još jedan seminar koji će se održati od 19. do 21. augusta u Hotelu Courtyard By Marriot na Skenderiji. Seminar će se održavati na principu individualnih sastanaka, a učešće je besplatno."

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.