Ekonomija
Kompanija "New Life International BH" prodaje nekretnine u Turskoj i Sjevernom Kipru: Sve na jednom mjestu! Budite i vi dio uspješne priče! “New Life International BH” je tu za vas.

“New Life International BH” je kompanija otvorena prošle godine, dakle novootvorena, sa sjedištem u Sarajevu, koja – zajedno sa “New Life Turkey” iz Turske – čini grupaciju kompanija koje su specijalizirane u oblasti nekretnina, usluga i savjetovanja.

“New Life International BH” zvanično radi skoro godinu dana i jedni su od rijetkih koji su fizički prisutni i dostupni klijentima 24 sata tokom cijele godine na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, regiona pa i šire – u EU i SAD-u. Imaju jako dobru povezanost s bh. dijasporom i pozitivna iskustva – uz obostrano zadovoljstvo.

“New Life International BH” je spremna ponuditi sve relevantne i tačne informacije u vezi sa nekretninama u Turskoj, tj. Alanji, Istanbulu i Sjevernom Kipru. Pored planova za razvoj tržišta i potencijala u Bosni i Hercegovini, kompanije koje zastupaju su vodeće u oblasti nekretnina u Turskoj i njihov fokus je na investicijama, prodaji, uslugama… Prijateljski odnosi s kupcima, zagarantovana privatnost, povjerljivost, pouzdanost i fleksibilnost su samo neke od referenci koje su dobijene u proteklom periodu.

Iz “New Life International BH” vas pozivaju da ih posjetite i date im priliku da vam prezentuju nevjerovatni Sjeverni Kipar, prekrasnu Alanju ili orijentalni Istanbul. Dopustite im da vam dočaraju dio Orijenta koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Turska ima nešto za svakoga: kulturu, izvrsnu kuhinju, tirkizne obale, pješčane plaže koje privlače ljude iz cijelog svijeta… Turska je popularna destinacija za odmor. Bilo da želite kupiti kuću na moru, stan ili luksuznu vilu, mi smo tu da vam pomognemo. Nekretnine koje prodajemo su na atraktivnim lokacijama na Sjevernom Kipru, u Alanji, kao i u Istanbulu.

Došlo je vrijeme za promjene! Kupovinom nekretnine u Alanji, građani mogu ljetovati kada to požele i uživati u jednom od najpoznatijih i najljepših ljetovališta u Turskoj sa preko trista sunčanih dana tokom godine.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu nekretnine na Sjevernom Kipru ili nekom drugom mjestu u Turskoj, “New Life International BH” vam može pomoći pri odabiru. Neki od glavnih razloga kupovine nekretnina u Turskoj mogu biti: sigurnost, gostoprimstvo, klima, povoljne cijene – neovisno da li boravite ili investirate u nekretninu, regulisanje boravka, državljanstvo itd.

“New Life International BH” od ove godine uvodi prodaju i najam nekretnina i u Bosni i Hercegovini. Kompanija ima tendenciju u planu širiti se i na druge zemlje.

“Naša reputacija govori sama za sebe. Dugogodišnje iskustvo naše matične kompanije ‘New Life Turkey’, uspješno poslovanje u Turskoj, dokaz je kvalitetnih rezultata koje garantiramo našim klijentima. Stvaranje našeg brenda i dalji razvoj se zasniva na stručnoj podršci klijentima od strane naših agenata, uz njegovanje, uspostavljanje i razvijanje kvalitetnog pristupa prema našim klijentima.”

Većina stanova u novogradnji prati standarde hotela pet zvjezdica i ima dodatne sadržaje i usluge kao što su: bazeni (otvoreni i zatvoreni), fitnes, sauna, igrališta za djecu, sportski tereni i drugi slični sadržaji.

U periodu od 10. do 12. marta 2023. godine, kompanija je po drugi put učestvovala na Trećem međunarodnom sajmu turizma "Banja Luka 2023", gdje je osvojila priznanje za lidera nekretnina za tržište Turske za 2023. godinu.

Tokom predstojećeg perioda, kompanija ima u planu nastaviti sajamske aktivnosti u BiH, kao i prisustvovati na raznim festivalima, kako bi bila što više dostupna svojim potencijalnim kupcima.

Budite i vi dio uspješne priče! Mi smo tu za vas – “New Life International BH”.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.