2 C
Sarajevo
27.04.2024

Vučićević otkrio: Vučiću je juče bilo jako loše, uzalud su se hejteri radovali po twitteru danas je mnogo bolje!(VIDEO)

Vučićević je u Jutarnjem programu Pinka govorio o informaciji da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

On je rekao da ima saznanja da je juče predsedniku Vučiću bilo veoma loše, posle skandalozne konferencije na štampu u Beogradu na vodi, ali i još nekih sastanaka koje je imao sa nekim međunarodnim izaslanicima.

 “Uzalud se hejteri raduju po tviteru, i ovaj plan im je propao, Vučić se oseća mnogo bolje. Radovali su se, jer je jedini način da dođu na vlast da Vučića neko ubije ili da umre” – rekao je Vučićević.

- OGLAS -

“Sve je to bilo osmišljeno i proračunato, da hejteri na konferenciji za štampu isprovociraju predsednika na neku neprimerenu reakciju, gurajući mu telefon pod nos. Pa gde to ima?! Šta bi se desilo da neko tako gura telefon u lice Trampu ili nekom drugom svetskom političaru” – objasnio je Vučićević.

On je dodao da se sve to radi i da je cijla afera “Krušik” osmišljena kako bi se u Srbiji izazvao haos i bolivijski ili ukrajinski scenario.

 “Očigledno je da Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu upravo takav scenario odgovara, ali to se neće desiti. Ako hoće da pobede Vučića moraće da ga ubiju, ili da mu unište zdravlje i da zato umre. Ali ja sam siguran da Vučić nikad neće pobeći kao Morales ili Januković” – rekao je Vučićević.

Vučićević je za Pink istakao da je Vučić tokom konferencije za medije u Beogradu na vodi poput šahovskoog majstora odigrao simultansku i to ne sa jednom “hejterom“,,nego sa njih 10. 

“Ono nije bilo nikakvo novinarstvo, ti ljudi su poslati da izazovu incident” –istakao je Vučićević.

“Novinar koji unosi telefon u lice predsedniku države, pa gde to ima? Da li,možete da zamislite da je bilo koji novinar pre 2012. godine gurao mobilni,telefon u lice Borisu Tadiću? Možete li da zamislite takvu scenu bilo gde u,svetu, bilo gde u Evropi? On sebi daje za pravo i da kaže predsedniku: “Vi se,zavitlavate!” – dodao je Vučićević.

Kako je istakao, ideja je bila da se guranjem telefona predsjediku u lice izazove njegova,refleksna reakcija da bi se posle od toga pravio haos.

On je ukazao da je noćas neko na tviteru objavio da je Vučić na VMA, a odmah je,krenula najstrašnija kampanja gde se priželjkuje njegova smrt. 

Vučićević je ocjenio da se sa patološkom mržnjom vijesti da je predsednik Srbije završio u bolnici zbog srčanih problema raduju neprijateljski “hejterski” mediji u regionu. 

“Hrvati likuju, maltene slave jer im je neko od mrzitelja iz Beograda javio da je Vučič loše” – dodao je Vučićević.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA