2 C
Sarajevo
26.04.2024

Nakon razornog zemljotresa u Hrvatskoj oglasili se Cibona, Hajduk, BBB, Dinamo…

Dramatičnim scenama danas svjedočimo u susjednoj Hrvatskoj, gdje je okolicu Zagreba pogodilo nekoliko jako snažnih zemljotresa.

Najviše je stradao gradić u blizini Zagreba Petrinja, gdje je i bio epicentar razornog potresa, koji je bio snažan čak 6,3 stepeni po Richteru. U tom gradiću je i srušena sportska dvorana…

Ubrzo su počele stizati i poruke podrške sportske javnosti, odnosno sportskih klubova, sportista, kao i navijača, a oglasili su se Dinamo, Hajduk, Lokomotiva, Bad Blue Boysi, Cibona…

- OGLAS -

Iz KK Cibone su se javili na Instagramu. Uz poslanu podršku Petrinji, iz kluba su objavili kako je KC Dražen Petrović doživio manja oštećenja.

“Podrška svima pogođenima u potresu! Petrinja, Zagrebe, držite se!!! MUP RH je objavio upozorenje građanima da ostanu na otvorenom Igrači su netom prije potresa izašli iz dvorane, a KC Dražen Petrović je pretrpio minimalna oštećenja”, napisali su iz Cibone.

Javili su se i Bad Blue Boysi koji šalju poziv svima zainteresiranima i voljnima pomoći da s njima u 15 sati krenu put Petrinje kako bi pomogli očistiti grad i pronaći unesrećene.

“Idemo svi zajedno! U 15h nalaženje na parkingu Supernove u Buzinu, organizirajte ljude i računajte na gužvu na cestama! Lopate, rukavice i ostalo kaj može pomoć ponesite, potrpat ćemo u jedan auto i idemo svi zajedno da nema zaje**ncije s propusnicama! Javi dalje.” 

Objavu na Instagramu Petrinji je posvetio i Hajduk uz poruku podrške.

“Dragi Petrinjci, svim srcem smo uz Vas!”



“Dinamo uz Petrinju i Sisak. Nema predaje. Šaljemo podršku svima pogođenima potresom.”, napisali su iz Dinama… 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA