Ekonomija
Po prvi put u Sarajevu - sajam nekretnina u inostranstvu United Property Expo 2023 Na sajmu će biti predstavljene nekretnine iz Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Sjevernog Kipra, Grčke, SAD, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja.
#

United Property Expo biće održan u Sarajevu 25-26 marta/ožujka 2023 - ovaj sajam nekretnina u inostranstvu će na jednom mjestu okupiti građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz 12 zemalja.

Na sajmu će biti predstavljene nekretnine iz Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Sjevernog Kipra, Grčke, SAD, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja. 

U okviru sajma posjetioci će imati priliku da kupe stan od provjerenih građevinskih kompanija, ulože u zanimljiv investicioni projekat i dobiju savjete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama i još mnogo toga.

Posjetioci mogu dobiti individualne ponude bez posrednika, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije.

Izložba će sadržati i poslovni program. Najbolji stručnjaci će podijeliti svoja dragocjena iskustva na temu stranih nekretnina, kao i odgovoriti na pitanja kako i gdje ulagati uz maksimalnu korist.

Svi koji žele da posjete sajam mogu dobiti besplatnu elektronsku ulaznicu. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu organizatora United Property Expo i karta će vam biti poslata na e-mail.

United Property Expo 2023 - informacije

Kad: Subota i Nedjelja,  25 i 26 marta/ožujka, 2023.

Gdje: KJP Centar "Skenderija", Terezija, Sarajevo 71000, Bosna and Hercegovina

Svi zainteresovani mogu saznati više o događaju na web stranici organizatora ili pozivom na +90(501)296-94-17 (WhatsApp).

 

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.