Ekonomija
"Tehno-Mag" proljeće dočekuje otvorenjem još jedne poslovnice! Lanac prodavnica tehnike "Tehno-Mag" posluje još od 1998. godine i od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate i zavidan rast.

U ponedjeljak, 13. marta 2023., godine, održano je veliko svečano otvorenje "Tehno-Mag" poslovnice na novoj lokaciji, Blažujski drum 5. na Ilidži. Prva potpuno savremeno opremljena prodavnica tehnike na 700m2, predstavlja najbolji izbor tehnike za dom u ovoj općini kako bi zadovoljio sve potrebe potrošača.

Lanac prodavnica tehnike "Tehno-Mag" posluje još od 1998. godine i od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate i zavidan rast.

Sada s ponosom ističu da su vodeći lanac maloprodajnih trgovina tehnike na tržištu sa najraznovrsnijom ponudom bijele, ugradbene i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, fotoopreme, malih kućanskih aparata, uređaja za njegu, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom, gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Nevjerovatno dinamičan rast kompanije u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih brandova kao što su Apple, Dyson, Fitbit, BaByliss, Candy, Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Hoover, Bosch, Miele, Whirlpool, Indesit, Canon, Epson, Kenwood, De' Longhi, Tefal, Rowenta, Krups, Beurer, vlastiti brend Elit i mnogi drugi.

"Tehno-mag" trenutno posluje u devet maloprodajnih objekata: Orašje, Sarajevo – sada sa već tri poslovnice, Banja Luka, Brčko, Zenica, Tuzla, Brod te online trgovina www.tehnomag.com, najrazvijenija platforma na tržištu, kako po funkcionalnostima, tako i po sadržaju i prezentaciji asortimana, postprodajnoj podršci, ljubaznim i susretljivim osobljem, te mnogobrojnim pogodnostima.

Povodom otvorenja, "Tehno-Mag" je pripremio mnoštvo popusta kao i poklone za prvih sto kupaca. U prvih sedam dana očekuju vas mnoge pogodnosti: 10% na kompletan Dyson asortiman, 15% popusta na kompletan Bosch asortiman malih kućanskih aparata, 20% na asortiman brendova BaBylissRowenta, Braun i Beurer, odabrani asortiman Panasonic uređaja, te 30% popusta na White Shark gaming asortiman. Tu su svakako odlične cijene i na TV-asortimanu, bijeloj i ugradbenoj tehnici, mobitelima... posjetite novootvorenu poslovnicu i počastite se najboljim cijenama tehnike za dom.

Ono što možemo očekivati u budućnosti od ove kompanije je svakako širenje ponude, praćenje trendova kako u pogledu asortimana, tako i širenje ponude brendova, kontinuirano opravdavanje povjerenja koje su dobili od svojih kupaca redovno prateći njihove potrebe. Kako smo saznali, otvorenje nove poslovnice baš na ovoj lokaciji je uslijedilo osluškivanjem želja kupaca, te nastojanjem da svoju ponudu i uslugu učine što pristupačnijom onima koji im svakodnevno ukazuju povjerenje – kupcima.

Svim zaljubljenicima u tehniku i tehničke gadgete preporučujemo da posjete novootvorenu "Tehno-Mag" poslovnicu. Pronaći će izuzetno široku i zanimljivu ponudu po supercijenama, dobiti savjete i preporuke stručnog osoblja, informisati se o novim tehničkim trendovima i planiranim akcijama.

Dobro došli u "Tehno-Mag" Ilidža, mjesto gdje nastaje najbolja tehno-priča.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.