Ekonomija
Addiko banka ukinula naknade za transkacije internet i mobilnog banakrstva do 30. aprila Addiko banka je ukinula naknade za transakcije napravljene putem internet i mobilnog banakrstva ove banke.
# Agencija

Addiko banka je zbog aktuelne epidemiološke situacije, a u cilju minimiziranja kretanja klijenata, ukinula naknade za transakcije obavljene putem digitalnih servisa u period od 18. marta od 30. aprila, javlja Anadolu Agency (AA). 

Addiko banka je ukinula naknade za transakcije napravljene putem internet i mobilnog banakrstva ove banke.

“Zbog aktuelne epidemiološke situacije odlučili smo našim klijentima dati dodatni podsticaj da ostanu u svojim kućama i bankarske transkacije vrše putem digitalnih servisa. Sve tranakscije koje se procesiraju ovim kanalima do kraja aprila 2020. godine bit će procesirane bez naknade za obradu”,  kažu u Addiko banci i pozivaju klijente, ali i sve druge građane da poštuju preporuke nadležniah institucija u vezi kretanja, ali i druge preventivne mjere.

 

Digitalni servisi u ponudi Addiko banke su Addiko Mobile – mobilno bankarstvo, Addiko EBank – internetsko bankarstvo, Addiko Chat Banking na Viberu, te usluga online apliciranja za kredit – Asistirana prodaja.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.