2.7 C
Sarajevo
26.04.2024

Samo za nju: Otvaraju ranije da bolesna curica može jesti sama

Otvorili smo restoran sat vremena ranije za Adelaide i njezinu obitelj. Osoblje je restoran ukrasilo njezinom najdražom bojom i napravilo njezinu omiljenu hranu, kolačiće, rekla je voditeljica restorana

Gesta osoblja restorana J.Wilson u Beaumontu u Teksasu dirnula je mnoge. Samo za bolesnu djevojčicu su otvorili restoran ranije, tako da bude prazan, ukrasili su ga ružičastom dekoracijom, napravili njezino omiljeno jelo i pokrili sve troškove onoga što je obitelj pojela i popila.

A zašto su to napravili?

- OGLAS -

Obitelj malene Adelaide Stanley (3) svake nedjelje je već tradicionalno ručala u omiljenom restoranu u susjedstvu, sve do srpnja lanjske godine kada su primijetili crvene mrlje na njezinom tijelu. Djevojčici je dijagnosticiran rak.

Liječenje koje je počelo dva dana nakon njezinog trećeg rođendana (3. srpnja) jako joj je iscrpilo organizam i imunitet joj je postao izuzetno slab. Ne smije izlaziti među ljude da se ne razboli.

Nedavno su prolazili pored restorana, a malena je prepoznala znak. Sjetila se da su prije tamo stalno odlazili i pitala je roditelje mogu li opet tamo. Slomila im je srce tim pitanjem. Roditelji su joj rekli da će ići kad joj bude bolje.

Njezina majka kasnije je prijateljici ispričala koliko ih je rastužilo što joj ne mogu ispuniti želju, a prijateljica je otišla u restoran vidjeti što se može napraviti.

– Nismo trebali dvaput razmisliti o tome. Otvorili smo restoran sat vremena ranije za Adelaide i njezinu obitelj. Osoblje je restoran ukrasilo njezinom najdražom bojom i napravilo njezinu omiljenu hranu, kolačiće – ispričala je voditeljica restorana Paula Breaux.

Obitelj je bila duboko dirnuta, a malena presretna. Kada su završili sa jelom i željeli platiti račun, osoblje im je reklo da je sve podmireno. Majka se prisjetila koliko ih je bolest djevojčice promijenila.

– Prešli smo od toga da sve grlimo do toga da strahujemo od bakterija, pa joj ništa ne donosimo kući. Prestali smo raditi ono što smo prije radili kao obitelj – rekla je njezina majka Vanlam Nguyen i dodala da njezina djevojčica i dalje odlazi na liječenje te kako jedva čeka ponovno posjetiti taj restoran. Nije spomenula od kojeg oblika raka boluje, prenosi CNN.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA