Ekonomija
Počinju komercijalni letovi Air Srbije, prvo do Ciriha i Frankfurta Od danas počinju komercijalni letovi Air Srbije sa aerodroma "Nikola Tesla", prvi put od izbijanja korona krize.
#

Danas se očekuju letovi za Frankfurt i Cirih, a najavljeno je da će se uskoro letjeti i ka Londonu, Amsterdamu, Parizu, pa će uslijediti i letovi za gradove regiona.

Kako je ranije za N1 objasnila direktorica aerodroma Senka Jelenković, putnici moraju nositi zaštitnu masku na aerodromu i obavezno je održavanje higijene odnosno temeljno pranje ruku.

"Postavili smo na mnogim mjestima sredstva za dezinfekciju ruku. Savjetujemo da putnici dođu minimum dva sata, a poželjno je i tri sata prije leta kako bi se sve procedure mogle sprovesti", rekla je ona.

Podsjetimo, avio-kompanija "Air Srbija" je objavila da je tokom čitavog trajanja leta njenim avionima obavezno da svi imaju sanitarne maske preko lica.

"Air Srbija" kaže i da je "sve procedure u putničkom avio-saobraćaju prije, tokom i nakon leta" prilagodila "novim okolnostima koje su prouzrokovane pandemijom".

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.