Ekonomija
Diatea - Čaj za regulaciju šećera u krvi (VIDEO) U potrazi za alternativnim lijekovima, kao jedan od najboljih proizvoda pokazao se upravo čaj DIATEA.

Dijabetes, često nazivan i "tihim ubicom", je jedan od najpopularnijih problema današnjice, odnosno bolest koja može biti uzrokovana genetskim predispozicijama ili pak stresom, nezdravim načinom života i slično.

U potrazi za alternativnim lijekovima, kao jedan od najboljih proizvoda pokazao se upravo čaj DIATEA.

Prirodni ekstrakti biljaka koji se nalaze u čaju ne samo da stabilizuju nivo šećera u krvi, već spriječavaju i razvoj dijabetesa i drugih problema koji nastaju ukoliko ne držimo pod kontrolom i sami dijabetes.

Ključne komponente čaja, koje dovode do poboljšanja i općenito do jačanja cjelokupnog zdravlja, su: list breze, plod kleke, borovnica, ljuska bijelog graha, cimet, divlja jabuka i korijen peršuna. Redovna cijena proizvoda je 110 KM, a pozivom na broj telefona 033 851 966 proizvod možete dobiti po 50% nižoj cijeni, za samo 55 KM.

Iskoristite trenutnu, ekskluzivnu akciju! Po cijeni jednog proizvoda od 110 KM, sada ste u mogućnosti dobiti četiri proizvoda. Pozivom na broj telefona, poklanjamo vam kupon i karticu “Pokloni prijatelju” u iznosu od 20 do 50 KM uz kupljeni proizvod.

Dostava proizvoda na vašu adresu je besplatna. Radno vrijeme call centra: radni dan 8:00 - 22:00; vikend 9:00 - 22:00.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.