Ekonomija
GoSlim - čaj za mršavljenje (VIDEO) Čaj se sastoji od dobro poznatih biljaka kao što su sena, krkavina, kamilica, smreka, kim, komorač i sladić.

Budući da su problemi sa metabolizmom izuzetno česti, sa zadovoljstvom možemo predstaviti čaj koji uspješno poboljšava sagorijevanje kalorija dospjelih u organizam.

Jasno je da tijelu treba saradnja u pogledu borbe sa ovim kalorijama, a pomoću GoSlim čaja, metabolizam se ubrzava na zdrav i prirodan način, prije svega detoksikacijom i čišćenjem crijeva što dovodi do gubitka viška kilograma. Čaj se sastoji od dobro poznatih biljaka kao što su sena, krkavina, kamilica, smreka, kim, komorač i sladić.

Čaj je jako prijatanog okusa, ali što je najbitnije, promjene i djelotvornost su vidljivi kroz prvu sedmicu korištenja, a to je ono što je svakom potrosaču jako bitno.

Redovna cijena proizvoda je 110 KM, a pozivom na broj telefona 033 851 966 proizvod možete dobiti po 50% nižoj cijeni, za samo 55 KM.

Iskoristite trenutnu, ekskluzivnu akciju! Po cijeni jednog proizvoda od 110 KM, sada ste u mogućnosti dobiti četiri proizvoda.

Pozivom na broj telefona, poklanjamo vam kupon i karticu “Pokloni prijatelju” u iznosu od 20 do 50 KM uz kupljeni proizvod.

Dostava proizvoda na vašu adresu je besplatna.

Radno vrijeme call centra: radni dan 8:00 - 22:00; vikend 9:00 - 22:00.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.