Ekonomija
LAFAT KOMERC: Milion KM za stanovnike Grada Tuzle Kompanija Lafat Komerc podržava mjere smanjenja aerozagađenja koje Grad Tuzla sprovodi, tako što je odlučila ponuditi subvencije u ukupnom iznosu od 1 milion KM
#

Kompanija Lafat Komerc podržava mjere smanjenja aerozagađenja koje Grad Tuzla sprovodi, tako što je  odlučila ponuditi subvencije u ukupnom iznosu od 1 milion KM, za sve one koji prođu na javnom pozivu a svoje povjerenje odluče dati Lafatovim proizvodima.

Svi  koji su dobitnici subvencija kroz javni poziv koji je raspisao Grad Tuzla, mogu nam se obratiti u našim poslovnicama u Tuzli i Bistarcu.

Podrška će se ogledati u 2 tačke:

  1. 2.000 KM subvencije/popusta na nabavku i ugradnju toplotnih pumpi sa pratećom opremom i radovima, na naše redovne maloprodajne cijene
  2. 1.000 KM subvencije/popusta za nabavku i ugradnju kotlova sa isključivim pogonom na drvnu biomasu - peći na pelet, na naše maloprodajne cijene.


Kroz podršku koju obezbjeđuje Grad Tuzla i to do 2.000 KM za nabavku i ugradnju kotlova na pelet i do 5.000 KM za nabavku i ugradnju toplotnih pumpi, smatramo da će dodatna motivacija povećati zainteresovanost i broj prijava, te olakšati našim kupcima odluku da uđu u ove prijeko potrebne procese za Tuzlu.

Lafat Komerc, kao društveno odgovorna kompanija, podržava borbu za čist zrak u Tuzli i svjesni smo da svi moramo zajedno graditi bolje okruženje za život. Ujedno smo i jedina kompanija koja je podržala ovaj projekat konkretnom akcijom i obavezom da ispoštujemo sve ono što smo najavili.

Sve dobitnike subvencija pozivamo da ostvare dodatni popust u Lafat Komercu, a sve one kojima su potrebne dodatne informacije o subveniciji/popustu kao i o našim proizvodima pozivamo da se informišu više putem naše web stranice www.lafat-komerc.ba ili u našim poslovnicama.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.