6.6 C
Sarajevo
18.04.2024

Denis Barta pobjednik Supertalenta u januaru počinje snimati album

Nebojša je istakao kako su im se tek slegli dojmovi nakon pobjede u Supertalentu i otkrio da je nakon takmičenje uslijedila “borba za Denisovu muzičku karijeru”.

“Još nas nisu zvali za suradnje. Bosna je specifična zemlja, pokušavamo ljudima dati do znanja da i osobe s autizmom mogu nastupati bez problema. Borimo se s vjetrenjačama, ali vjerujem da ćemo uspjeti”, rekao je Nebojša.

Denis je već nekoliko puta nastupao sa Sašom Lošićem Lošom, frontmenom grupe Plavi orkestar, ali i s talijanskim pjevačem Andreom Bocellijem, a otkrio je da želi još nastupa s domaćim muzičarima.

- OGLAS -

Nebojša je ispričao kako je finale Supertalenta trajalo duže nego što je Denis navikao, pa je pobjednik tek nakon tri dana uistinu shvatio da je osvojio 200.000 kuna i titulu Supertalenta. Mislili su da je kao pobjednik osvojio 40.000 kuna, no na kraju se s 200.000 ugodno iznenadio.

“Dio novca ide za bolesnu djecu u Hrvatskoj, dio u BiH, a 80.000 nama jer nam je toliko potrebno za Denisovo godišnje liječenje epilepsije u Italiji”, rekao je Nebojša.

Denis Barta, slijep, autističan, dakle poseban! Plačem k’o malo dijete…i tačka!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA