Ekonomija
Nautubone gel- Za kosti i zglobove (VIDEO) Po cijeni jednog proizvoda, sada ste u mogućnosti dobiti četiri proizvoda.

Često nailazimo na svakakve proizvode koji su namijenjeni jačanju kostiju, regeneraciji hrskavice i općenito, za čuvanje zdravlja zglobova. Međutim, većina preparata ima neke hemijske dodatke ili kortikosteroide, koji nisu preporučeni za duže tretmane.

Predstavljamo vam Nautubone gel, 100% prirodni preparate, koji djeluje lokalno i prodire direktno kroz dermis do same artikličke kapsule, kako bi eliminisao bilo kakav bol u potpunosti.

Korištenjem ovog gela, već u prvih par dana se osjeća samo olakšanje u vidu smanjenja bola i otoka, a redovnim korištenjem, ovi simptomi u potpunosti nestaju. Ne radi se o tipičnom gelu, namijenjenom samo za bolove.

Nautubone je tražen proizvod na tržištu, zbog dugoročnih rezultata koje pruža. Koristi se za: jačanje kostiju i obnavljanje hrskavice, u onoj mjeri, koliko je to moguće, smanjenje otoka, te za bolju pokretljivost svih zglobova. Jako je učinkovit i kada su u pitanju reuma i išijas, te se preporučuje svakom domaćinstvu.

Redovna cijena proizvoda je 110 KM, a pozivom na broj telefona 033 851 966 proizvod možete dobiti po 50% nižoj cijeni, za samo 55 KM. Iskoristite trenutnu, ekskluzivnu akciju!

Po cijeni jednog proizvoda od 110 KM, sada ste u mogućnosti dobiti četiri proizvoda.

Pozivom na broj telefona, poklanjamo vam kupon i karticu “Pokloni prijatelju” u iznosu od 20 do 50 KM uz kupljeni proizvod.

Dostava proizvoda na vašu adresu je besplatna. Radno vrijeme call centra: radni dan 8:00 - 22:00; vikend 9:00 - 22:00.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.