12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Pjesma i torta nisu dovoljni: Kolinda Grabar-Kitarović u govoru na Bandićevom rođendanu citirala Thompsona i Bulića (VIDEO)

Video njenog govora je objavio bend koji je nastupao na Bandićevom rođendanu.

“Ma koliko me napadali, a vi znate, nažalost, koliko je ružnih riječi izrečeno, ja neću odustati. Jer nisam bitna ja. Ja to sve mogu podnijeti. Bitan je narod. Jedna duša, a nas dvoje, kako kaže pjesma. I nikada, apsolutno nikada, ni po koju cijenu neću odustati od borbe za jednakopravnost Hrvata u Bosni i Hercegovin”, rekla je predsjednica i nastavila:

“Nikada neću odustati od odlazaka k vama, u našu prekrasnu Hercegovinu. Ja ne znam što je to u mojim genima da je meni ta zemlja toliko bliska, ali evo, volim zapjevati s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti normalan, biti čovjek, pokazati drugome da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega nego jednak kao on. I zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice i Hrvatske i Bosne i Hercegovine. I zato, evo, dopustite mi da završim. Nadam se da neće nitko zamjeriti, ali doista, ja bih voljela da jednoga dana ostvari se ona ‘uz križ mi napiši, bećarina ova, volila je pjesmu i zemlju svojih pradjedova”, završila je svoj govor pjesmom Mate Bilića.

- OGLAS -

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA