Biznis
Objekat Apartmani Bjelašnica: Idealan pogled za odmor i uživanje Objekat je izgrađen u neposrednoj blizini hotela „Maršal“. Izgrađen je u prvoj zoni na atraktivnoj lokaciji. Objekat je cijeli dan osunčan

Apartmani imaju poglede na centralno skijalište i na okolna sela Dejčiće, te Treskavicu, odnosno imaju idealan pogled za odmor i uživanje.

Objekat je zidan sa opekom (cigleni blokovi) – 20 cm. Toplotna izolacija (fasada) – falcovani stiropor 15 cm. Fasada je urađena isključivo ROFIX materijalima. Unutrašnja izolacija: holovi u prizemlju – 10 cm stiropor; ostale etaže – svi zidovi u holovima obloženi stiroporom 5 cm. U zgradi je centralno stubište. Na krovu imamo centralni svjetlarnik izrađen od šiko (schuco) profila i neprobojnog stakla.

Objekat ima i protupožarno stepenište, lift za osam osoba, videonadzor, priključke za BHTelecom i Telemach. U prizemlju su skijašnica i ostave. Ulaz u objekat i stepenište urađeno je protukliznim granitom, a ostali dio asfaltiran tako da se pred objekat može prići i autom. Svi potporni zidovi oko objekta obloženi su zelenim granitnim kamenom. Objekat se sastoji od 26 vrhunski izgrađenih i opremljenih apartmana. Veličine apartmana su od 35, 40, 48, 50, 52, 65, 68 i 100 kvadrata.

Svaki apartman ima svoj sat za električnu energiju i vodomjer na daljinsko očitavanje, te plinski set.
Svaki apartman je opremljen etažnim centralnim grijanjem, Vaillant kondenzacijskim bojlerima. U svakom apartmanu postoji mogućnost priključka na kaminski dimnjak. Kupatila su opremljena italijanskom Granitogres keramikom, tuš kabinama od kaljenog stakla (proizvođač „Kristal“), Unitasovim tuš baterijama, ormarićima izgrađenim u kompaniji „Begex“ s lakiranim prednjim frontama (visoki sjaj, bijela boja i antracit), te kerrock pločama ispod lavaboa.

U kupatilima i hodnicima ugrađeno je podno grijanje. U dnevnim boravcima i spavaćim sobama je hrastovi troslojni parket. Vanjska stolarija je od ariša (sibirski bor, najkvalitetnije drvo). Kapci na prozorima su također od ariša. Protuprovalna i protupožarna ulazna vrata od apartmana. Unutrašnja stolarija je hrastova. Visina plafona/stropa: prizemlje – 290 cm: prvi i drugi sprat – 270 cm; treća etaža ima dvoetažne stanove gdje visina plafona doseže do 5 metara. Apartmani su useljivi.

PRODAJA APARTMANI BJELAŠNICA

00387 61 348004
001 4802837723

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.