Ekonomija
Polleo Sport i Iron Puki izazivači aktivnog i zdravog stila života!
Polleo Sport i najbolji profesionalni bokser Edin Puhalo dogovorili su saradnju u promociji aktivnog i zdravog načina življenja.
Realizacija saradnje počinje 4. avgusta ispred BBI Centra sa početkom u 12:00 sati. Uz zabavni sadržaj, građani će imati priliku, o treningu i ishrani, učiti od najboljih.
#

Iron Puki će svoje bogato iskustvo priprema, za borbu za obaveznog izazivača za svjetskog prvaka u WBO verziji podijeliti sa posjetiteljima, demonstrirati vježbe i svoje najpoznatije poteze.

Ovo je prvi u nizu događaja u saradnji Polleo Sport i Iron Pukija koji se planiraju realizirati tokom 2020. godine kao podrška građana BiH da donesu i ostvare odluke o zdravoj ishrani i aktivnom provođenju slobodnog vremena.

Polleo Sport je lider u trgovini sportske i zdrave prehrane te dodataka prehrani za sportaše u Europi. Brand su 2008. godine u Hrvatskoj osmislili profesionalni te društveno osviješteni sportaši, posvećeni cilju da stvore zajednicu koja brine o zdravlju te živi aktivnim načinom života.

Polleo Sport je trenutno prisutan na jedanaest tržišta, među kojima su Hrvatska, Austrija, Makedonija, Sloveniji i Bosna i Hercegovina. Kao regionalni lider, Polleo Sport predstavlja jedinstveni koncept - dom je širokom rasponu najpoznatijih brandova iz kategorija koji se odnose na sportsku prehranu te fitness opremu.

Edin Puhalo, alijas Iron Puki, je u samom vrhu svjetskog boksa i aktuelni je prvak Evrope u WBO federaciji. Uspješnim borbama protiv jakih protivnika iz Njemačke i Mađarske i Kuvajta četvrti je izazivač za svjetskog prvaka u Cruiser teškoj kategoriji. Svoj uspjeh Puki želi umjeriti na pozitivan uticaj zajednice sa vizijom da se svi građane BiH počnu baviti određenim sportom. Ujedinjeni u misiji širenja zdravih stilova života, Polleo Sport i Iron Puki, obilježit će 2020. godinu saradnjom na društveno korisnim projektima.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.