Biznis
SBF 2019: Svoje projekte investitorima će predstaviti i sportski kolektivi iz BiH Šansu za vlastiti razvoj, putem brojnih mogućnosti koje pruža SBF, prepoznali su mnogi sportski kolektivi, među kojima i FK Željezničar
#

Sarajevo Business Forum (SBF), godišnja poslovno-investiciona konferencija BBI banke, koja okuplja brojne investitore, poslovne ljude, zvaničnike međunarodnih institucija i državnike iz cijelog svijeta, izvanredna je prilika za predstavljanje business projekata, pronalazak ulagača i partnera, te širenje poslovne mreže.

Šansu za vlastiti razvoj, putem brojnih mogućnosti koje pruža SBF, prepoznali su i mnogi sportski kolektivi, među kojima je i FK Željezničar. Tim povodom ovaj klub je pripremio zanimljive projekte, koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem Forumu.

"Kako prethodne, tako će i ove godine FK Željezničar učestvovati na Sarajevo Business Forumu sa svojim projektima. Nadamo se da ćemo ostvariti korisne kontakte i eventualno poslovnu saradnju s respektabilnim kompanijama na ovom respektabilnom eventu. Ovom prilikom, zahvaljujem se BBI banci za uspješnu saradnju tokom nekoliko prethodnih godina, kazao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar".

 Sarajevo Business Forum (SBF) 2019, vodeća poslovno-investicijska konferencija Jugoistočne Evrope koja će se održati od 17. do 19. aprila, poziva sportske saveze, institucije i klubove iz BiH i regiona da slijede primjer FK Željezničar, te da prijave i predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta. Rok za prijavu je 5. april 2019. godine. Osim iz sporta, putem online platforme https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects moguće je prijaviti projekte iz oblasti: poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, kulture, finansija i drugih oblasti.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.