Ekonomija
Sistemi BH Telecoma stabilno funkcioniraju, sa dovoljnim kapacitetima za sve usluge koje pružamo našim korisnicima Sistemi BH Telecoma stabilno funkcioniraju, sa dovoljnim kapacitetima za sve usluge koje pružamo našim korisnicima, uključujući i održavanje online nastave na svim područjima.
# Bh Telecom

Svjesni značajne uloge i odgovornosti telekomunikacijskih operatora u okolnostima prirodne nesreće uzrokovane pojavom korona virusa u BiH, želimo vas informisati da svakodnevno ulažemo mnogo rada i truda kako bi telekomunikacijska mreža u BiH radila bez ikakvih smetnji i poteškoća. Želimo da u svakom trenutku imate dostupne sve aktuelne, važne informacije, kao i da imate vezu sa svojim najmilijim, bilo gdje u svijetu da se nalaze.


Sistemi BH Telecoma stabilno funkcioniraju, sa dovoljnim kapacitetima za sve usluge koje pružamo našim korisnicima, uključujući i održavanje online nastave na svim područjima.

BH Telecom je stavio dodatne cloud resurse na raspolaganje obrazovnim institucijama u cilju podrške odvijanju online nastavi, kao i resurse IPTV platforme.
Osoblje BH Telecoma na odgovoran i profesionalan način radi na osiguravanju visokog nivoa svih servisa, u skladu sa trenutnom situacijom.

Povodom aktuelne epidemiološke situacije pozivamo korisnike BH Telecoma da intenzivnije koriste digitalne servise kao što su: mobilna aplikacija BH Telecom, digitalni kanali za dopunu kredita, e-račun i mobilno plaćanje računa, a sve kako bi se kretanje i zadržavanje u BH Telecom centrima svelo na minimum.

Podsjećamo javnost da smo, osim što smo omogućili praćenje online nastave putem Moja TV videoteke, do 30. aprila omogućili i svim mobilnim korisnicima BH Telecoma bilo gdje u BiH da se nalaze besplatno praćenje svih važnih TV i radio vijesti na mobitelu.

I dalje smo građanima i korisnicima usluga na raspolaganju 24 sata dnevno, prilikom procesa otklanjanja smetnji i odgovora na sve njihove korisničke upite putem besplatnih telefona 1444 za rezidencijalne korisnike, a za poslovne korisnike 1322 ili e-maila: [email protected]

Kreirali smo kampanju „Ostanimo povezani. Sad više nego ikad.“ i podstranicu https://www.bhtelecom.ba/ostanimo-povezani.html na kojoj građani mogu naći sve informacije i aktivnosti koje smo kao društveno odgovorna kompanija realizirali tokom ove epidemiološke krize u BiH i svijetu.

Nastavićemo pružati podršku i pomoć našim korisnicima i bh. građanima, kako bismo im život u ovim okolnostima učinili lakšim.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.