Ekonomija
Tenderi i javne nabavke - Sve na jednom mjestu! Svi tenderi, javne nabavke, konkursi iz BiH, regiona, ali i EU na jednom mjestu? Zvuči nevjerovatno, ali je moguće i dostupno na portalu Akta.ba u okviru rubrike Tenderi
#

«Najveća baza tendera je naša najveća prednost i svakodnevno radimo na njoj unazad 15 godina. Dnevno pregledavamo više od 1.000 izvora: Agencija za javne nabavke, sve dnevne novine, službeni glasnici FBiH, RS I KS, web stranice svih općinskih, entitetskih, državnih i međunarodnih institucija», izjavila je Dženita Latifović, urednica tendera.

Shodno tome, «paket Tenderi» obuhvata: nabavke, izmjene, poništenja, EU i međunarodne tendere, dodjele ugovora, prodaje, potraživanja, licitacije, javni pozivi, privatizacije/berze, skupštine, regulacione planove, stečajeve (prodaja imovine u stečaju, kompanije u stečaju/likvidaciji), planove nabavki, odluke o pokretanju postupaka, zakone i pravilnike.

Tražite najnovije tendere? Želite objaviti tender?

Detaljna pretraga na portalu Akta.ba omogućava da nađete tendere koji odgovaraju vašim potrebama. Tenderi su razvrstani po industrijskim granama i dostupni su iz gotovo svih branši. Fleksibilna pretraga po raznim kriterijima omogućava vam da na najbrži način dođete do željenog tendera. Također, u sklopu paketa «Tenderi» kao pretplatnik imate mogućnost objave oglasa/tendera u newsletteru i na portalu akta.ba.

Newsletter svakog dana na vaš e-mail

Za sve oni koji nemaju vremena da prate tokom dana objave na portalu, svaki dan šaljemo email s novoobjavljenim tenderima i pozivima, a koja se tiču vašeg područja interesovanja, odnosno poslovanja.

Newsletter "Akta - Tenderi" sadrži informacije o raspisanim javnim nabavkama, sve izmjene u vezi sa tenderima, kao i obavještenja o zaključenim i dodijeljenim ugovorima koji se objavljuju u Newsletteru «Dodjele ugovora».

Dodjele ugovora – ko je dobio tender i po kojoj cijeni?

Rubrika koja izaziva veliko interesovanje među korisnicima je najtransparentnija u BiH – «Dodjele ugovora» na portalu Akta.ba. Pogledajte cijenu svog konkurenta, koje su cijene roba i usluga koje nude, kome su dodijeljeni ugovori, ko je dobio tender na koji ste se prijavili?

Pratite pobjednike i upoznajte najbitnije igrače na tržištu

«Zahvaljujući činjenici da smo na tržištu već više od 15 godina, imamo veliko iskustvo u prikupljanju i pružanju informacija o javnoj nabavci što nam omogućava da nudimo kompletnu uslugu. Ponosni smo što iste te usluge koriste na desetine hiljada kompanija i institucija širom BiH i regiona zbog kojih godišnje prikupimo i objavimo više od 54283 Tendera, odnosno 176347 Dodjela ugovora» poručila je Latifović.

Uštedite vrijeme i novac, prijavite se na besplatno probno korištenje i poslujte bolje!

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.