7.7 C
Sarajevo
19.04.2024

Fast & Furious 9: Datum izlaska ponovno pomaknut

Nakon što smo zadnjih mjesec dana dobili hrpu informacija o tome kako Fast & Furious serijal ide prema naprijed, od trailera i character postera za spin-off film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, preko najave početka snimanja službenog devetog nastavka serijala, pa sve do, možda jedine loše vijesti, da se jedna od zvijezda serijala Dwayne The Rock Johnson neće vratiti u tom devetom nastavku, sada nam je stigla i vijest da je datum izlaska nadolazećeg filma Fast & Furious 9 ponovno pomaknut – i to na 22. maj 2020.

Iako je film odgođen za cijelih šest tjedana, ovo možemo smatrati i sitnicom budući da je prvotni datum izlaska bio 10. travanj 2019., ali kako je The Rock odlučio pogurati spin-off film o svojem liku, devetka je prošlog proljeća bila odgođena za cijelih godinu dana, da bi danas bila odgođena i za tih šest tjedana zbog čega je trenutni datum izlaska devetke sada takav kakav je.

Inače, od četvrtog do osmog nastavka, Fast & Furious filmovi su izlazili u vremenskim intervalima od dvije godine. Posljednji put kad smo morali čekati duže od toga za sljedeći film je bilo prije izlaska četvrtog nastavka, koji je izašao 2009., tri godine nakon The Fast and The Furious: Tokyo Drift.  Inače, devetka će biti drugi film u serijalu koji će izaći u svibnju, prvi je bio Fast & Furious 6.

- OGLAS -

U devetom nastavku je potvrđen povratak Vin Diesela, Michelle Rodriguez, Jordane Brewster, Tyrese Gibsona i Ludacrisa svojim ulogama, dok se Justin Lin također vraća u režijsku stolicu nakon što je zadnja dva nastavka pauzirao. Vin Diesel je najavio da bi početak snimanja trebao početi ovaj mjesec u Londonu. Već je spomenuto da se The Rock neće vratiti, ali oko ostalih zvijezda serijala (Jason Statham, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Scott Eastwood, Charlize Theron) povratak još uvijek nije potvrđen, ali dok ne dobijemo potvrdu da se neće vratiti, imamo se pravo nadati da hoće.

Dok čekamo deveti nastavak, još uvijek se možemo veseliti spin-offu Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, sa The Rockom i Jason Stathamom u glavnim ulogama, koji, u režiji Davida Leitcha, u kina dolazi 02. avgusta ove godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

More photos from yesterday for Fast 9. Don't swipe if you don't want to know

Objavu dijeli Vin Diesel Gallery (@vindieselgallery)

 
 

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA