Face TV
Advokat crnogorske firme BTL Medical, advokat Sanje Lekić, vlasnice firme
Advokat Petrović: Fikret je molio za respiratore! Da,u pola cijene su isti respiratori jeftiniji za Srbiju!
To vam je tako na tržištu:ti respiratori koštaju 5.000 dolara ali u oktobru,Srbiji smo ih prodali upola cijene,a za BiH su bili 39.000 eura po komadu! Srbija je kupila upola jeftinije,ali neće da preuzme
Naša firma nije prodala respiratore Srebrenoj malini već je samo spojila proizvođača i Fikreta! Imali smo jedan ugovor sa Srebrenom malinom ali nije realizovan,rok isporuke od 7 dana bio je kratak.Kako je onda 80 respiratora došlo tako brzo?

Onda je Fikret molio i ja sam molio čovjeka,poznatog,koji nije iz naših krajeva,da mu prepusti respiratore koje je bio rezervisao.Naša firma je prepustila već izvršenu narudžbu!

Jesu li to respiratori koji su trebali ići u Irsku,piše na kutijama da su za Irsku? Moguće,ako tako piše. Srebrena malina nama ništa nije uplatila! Mi nismo profitirali,nismo uzeli proviziju ni od Kineza,ni od Maline!

Dali smo ugovore Specijalnom tužilaštvu CG a na zahtjev Tužilaštva BH! Preko nas nisu ništa uplatili! Fikret je pokušao drugim kanalima da dođe do respiratora,on je molio Sanju da mu prepusti Ugovor od drugog proizvošača da mu prepusti tu narudžbu. Ona mu je prepustila!

Pa,jesu li to pravi respiratori? Jesu li to respiratori iz Ugovora Srebrene maline i Civilne zaštite? E,to ne znam

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.